Themafeesten

Themafeest organiseren? HRSound kan veel themafeesten in eigen beheer organiseren, denk bijvoorbeeld aan een tropical party, classics party, àpres ski party of een houseparty. Op deze pagina vind u een aantal voorbeelden van door HRSound georganiseerde party’s.

'Ik hou van Holland'

‘Ik hou van Holland’-party

Ik hou van Holland

HRSound heeft tijdens het evenement ‘De Veldmaat Bruist’ in Haaksbergen een succesvolle ‘Ik hou van Holland’-party georganiseerd. Hierbij werd onder andere gebruik gemaakt van haar grote LED Wall.

 

70′s – 80′s – 90′s party

Een classicsparty doen we graag met een flinke partij spiegebollen in onze truss. Dan draaien we de muziek die de mensen graag willen horen, die we natuurlijk aanvullen met een aantal verrassingen. We blijven dus niet bij Madonna, Abba en Meat Loaf hangen, zoals zo vaak gebeurt.

Heeft u interesse om een themaparty te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee! 

Tropical Night Haaksbergen (2012)

Tropical Night Haaksbergen (2012)

 

Klik hier voor meer info!

Tropical Night

In de video hier onder ziet u een fragment van de Tropical Night in Haaksbergen in 2012. Dit themafeest is georganiseerd door HRSound. Aan de linker- en rechterkant van het podium ziet u het opgedeelde LED scherm.

Een themafeest organiseren met entertainment op niveau? HRSound zorgt voor de juiste muziek, de aankleding, licht- en geluid. Bij veel themafeesten plaatsen wij grote led screens, waarbij camera’s of clips aaneensluitend bij de muziek het geheel compleet maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw thema- en/of bedrijfsfeest? Neem contact op!

Offerte themafeest organiseren