Stille disco

Het concept wordt in Nederland ook wel Silent Disco genoemd, sommige noemen het stille disco, headset party, of hoofdtelefoon feest. Het houdt in dat alle bezoekers een draadloze koptelefoon krijgen aangeboden. Via deze headset kan het publiek horen wat de DJ aan het draaien is. Doordat iedereen de muziek hoort via de hoofdtelefoon, is er geen last van geluidsoverlast.

HRSound kan voor u een complete Stille disco organiseren, inclusief DJ, drive in show en lichtshow. Silent Disco heeft zich de afgelopen jaren bewezen in verschillende discotheken. Het publiek gaat op zijn eigen manier uit zijn dak, omdat het zelf kan kiezen of zij de liveband willen horen, of dat ze kiezen voor een ander kanaal (met bijvoorbeeld dancemuziek). Stille disco van HRSound geeft ieder feest een extra dimensie.

Een Stille disco heeft een aantal voordelen. waarvan de grootste natuurlijk is dat er geen geluidsoverlast plaats vindt. Dit is ideaal voor feesten op plaatsen waar dit niet getolereerd word, bijvoorbeeld op buurtfeesten, in woonkamers en op feesten waar na een bepaald tijdstip er geen muziek meer gedraaid mag worden. Maar er zijn nog veel meer voordelen zoals:

  •  Je feest is uniek en er word zeker nog lang over doorgepraat.
  • Het effect van de headsets brengt veel plezier met zich mee.
  • Wil je even geen muziek? Dan zet je gewoon je headset af.
  • Tijdens de stille disco is het mogelijk om te kiezen uit twee muziekstijlen tegelijkertijd.
  • Wil je meer informatie over onze stille disco? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden.

 

Klik hier voor meer info!