LED Wall

Wilt u een led wall huren? Magicledscreen is een product van HRsound. Wij bouwen deze in ieder gewenst formaat en vorm. Ieder paneel kan tot wel vijftien graden worden gebogen. HRSound verhuurt LED Walls die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Een led wall kan binnen of buiten worden geplaatst, dankzij de waterbestendigheid van het scherm. U kunt bij ons terecht voor een led scherm tot 12 vierkante meter. Ook kleine schermen worden regelmatig bij ons verhuurd, bijvoorbeeld een afmeting van 50 bij 50 centimeter.

Huur nu een LED Wall vanaf 950,- euro

Te huren tot en met 12 vierkante meter
Kleinere (gangbare afmetingen zijn ook te huren, bijvoorbeeld 50×50 centimeter
Zeer hoogwaardige kwaliteit van het beeld, pixels zijn niet zichtbaar op zeer korte afstand

Het huren van een LED Wall verzekert u van het feit dat u alle toeschouwers mee kunt laten genieten van uw evenement. Ook is het scherm zeer geschikt voor reclamedoeleinden. Twee jaar op een rij hebben wij een LED wall verzorgd voor de Foute Party van Q-Music. Hier kunt u meer lezen over deze avond. Ook tijdens een feestje is een het huren van een led scherm een fantastische aanvulling.

offerte-aanvragen-led-wall

Unieke led wall huren?

De unieke combinatie van licht en beweging zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt! Op het scherm kunnen wij eventueel ook directe beelden vertonen, of pas gemaakte foto’s die direct iets toevoegen aan uw evenement of feest. Met de Magic Led Wall van HRSound is alles mogelijk! Lees onderaan de pagina meer over de opties.

Wij bouwen elk formaat, wij kunnen ons scherm zelf gebogen plaatsen. De Led Wall kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor grote evenementen en kleine bijeenkomsten. Uw media wordt door ons verwerkt en kan eventueel tijdens het evenement nog worden aangepast. Vanaf vier meter kijk afstand heeft de LED Wall een perfect beeld waardoor het publiek of de bezoekers een duidelijk en helder beeld zien. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit van het scherm.

De kracht van een hoogwaardige led wall

  • Het scherm wordt tijdens een evenement gebruikt om uw adverteerders/sponsoren weer te geven.
  • Tijdens een open dag wordt op het scherm laten zien hoe de verbouwing van uw bedrijf is verlopen.
  • Een spreker maakt gebruik van het scherm om door middel van een powerpoint presentatie zijn verhaal te ondersteunen.

Tijdens een feest kan de led wall gebruikt worden voor de volgende toepassingen, die eventueel gecombineerd kunnen worden:

  • Gemaakte foto’s worden direct getoond op het grote scherm in hoogwaardige kwaliteit
  • Teksten of muziekeffecten achter de DJ of band weergeven waarmee de muziek visueel wordt ondersteund.
  • Een cameraman live-beelden van het feest laten vertonen op het scherm.

Offerte aanvragen

Wilt u een LED Wall huren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies over uw presentatie vraagstukken.