Led screen

Magic Led Screen is een product van HRSound. Deze schermen bouwen wij op voor vele doeleinden zoals sportevenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften. Een led screen is waterbestendig, waardoor deze zowel buiten als binnen geplaatst kan worden. Zo hebben wij onlangs een led screen opgezet voor het Q-Music Foute Prijzenrad voor de Foute Party. Daarnaast zijn onze led schermen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de beelden op een bijzondere wijze tot een echte show leiden. Reclame of advertenties vallen via een groot led screen natuurlijk op en dat is precies wat u wilt tijdens een evenement met sponsoren.

Offerte aanvragen

Doeleinden Led screen

Onze led screens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt om bijvoorbeeld uw sponsoren en adverteerders van uw evenement weer te geven. Daarnaast krijgen bezoekers van een bedrijfsbeurs een duidelijk beeld van uw bedrijf wanneer u uw afgeronde projecten laat zien op één van onze led screens. De media die u wilt gebruiken wordt door ons verwerkt en toegepast. Zelfs gedurende het evenement kunt u de teksten en/of afbeeldingen nog aanpassen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal led screens die wij de laatste tijd geplaatst hebben. Daaronder valt ook een prachtig led screen dat wij voor Q-Music hebben opgebouwd.

Enkele kenmerken van Magic Led Screen op een rij:

  • Wij bouwen elk gewenst formaat en vorm, we kunnen elk paneel 15 graden buigen
  • Volledig waterdicht en waterbestendig
  • Grote helderheid, ook bij vol zonlicht een perfect beeld
  • Onze speciale software maakt het mogelijk om de content creatief vorm te geven
  • Wij kunnen direct de content aan passen tijdens het evenement
  • Met ons camera systeem kunnen we live beelden in voegen
  • Korte kijk afstand, al vanaf 4 meter een perfect beeldWaar zet u ons scherm in?
    Beurzen, openingen, bedrijfspresentaties en feesten, sportevenementen, aankondigingen van evenementen, buurtfeesten of als artiest ondersteuning etc.

Wij bouwen onze led screens in elk formaat, wij kunnen ons scherm zelf gebogen plaatsen. Wilt u een led screen huren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en oplossingen voor uw presentatie vraagstuk.