Jubileum

Ook voor uw jubilea kiest u voor kwaliteit want u wilt uw gasten graag het beste bieden. Wij zorgen voor de juiste dj met een passende installatie voor uw feest. Samen met u bepalen we hoe de dj draait zodat u krijgt wat u heeft besteld

bm 5

Jubileum, 12,5 jaar of 25 jaar getrouwd?
Wat kunt u verwachten tijdens uw bruiloftsjubileum?

Stelt u zich eens voor: de muziek draait op de achtergrond terwijl de gasten binnendruppelen. Er staat een keurige drive-in show met diverse lichteffecten te wachten op de avond die komen gaat. Op het moment dat er gedanst mag gaan worden, stelt de DJ zich voor aan de gasten, gaat het volume wat harder, beginnen de lampen te bewegen en wordt er een muzikale cocktail voor u en uw gasten gedraaid. Iedereen heeft het gevoel: Hééé, dit is ook mijn feestje! Ook de minder jonge gasten zullen zeker aan het begin van uw bruiloftsfeest aan bod komen, als u samen met ons kiest voor een openingsdans in een niet zo hoog tempo.

Er is een groot verschil tussen de goedbedoelde buurjongen die op zijn iPod de verzoekjes op moet zoeken tijdens uw bruiloftsjubileum of een professionele DJ met jarenlange ervaring en uitstekende licht- en geluidsapparatuur. Dat verschil komt ook tot uitdrukking in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien, een feest kun je nooit overdoen. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om goed te overleggen met een opdrachtgever. Alle wensen en mogelijkheden zijn dan ook bespreekbaar. Of het nu gaat om de muziek, presentatie, programma, aankleding van de zaal, ondersteuning van een live act, etc. HRSound Haaksbergen heeft jarenlange ervaring met het draaien op feesten en evenementen en we willen graag met u meedenken.

Geeft u uw feest lekker thuis in de tuin? Ook dan is de verzorging van de bruiloft bij ons in goede handen, want we houden ook rekening met het volume in de open lucht of tent zodat de overlast voor de buurt zo laag mogelijk is.

 

Klik hier voor meer info!