Drive in show Utrecht

Organiseert u een feestje of evenement in Utrecht of omgeving? HR Sound Drive in show Utrecht beschikt over professionele licht- en geluidsapparatuur en DJ’s met een passie voor muziek. Alles is in huis voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten!

Meer informatie

Drive in show Utrecht regelt het!

Voor een complete en goed georganiseerde drive in show in Utrecht bent u bij HR Sound aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en passie voor muziek en geluid weten wij hoe wij uw gasten moeten entertainen. Wij vinden het geweldig om uw gasten te vermaken en onze verantwoordelijkheden hiervoor te nemen.

Bent u 12,5 jaar getrouwd en wilt u dit vieren samen met uw vrienden en familie? Iedere Drive in show Utrecht wordt op uw wensen afgestemd zodat u weet hoe de DJ zijn muziek draait. Wilt u bijvoorbeeld dat de DJ zich op de achtergrond houdt en u zelf het woord doet voor uw gasten? Of heeft u een spreker ingehuurd, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de muziek van de Drive in show Utrecht wordt afgestemd op de spreker. Alles is mogelijk bij HR Sound. Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Muziek naar wens

Dankzij onze professionele DJ’s weet u zeker dat ieder verzoekje op de juiste manier wordt afgedraaid zonder dat er ongemakkelijke stiltes ontstaan. Of het nu gaat om de muziek, de presentatie, ons programma, de aankleding van de zaal of het ondersteunen van een live act. HR Sound denkt graag met u mee zodat uw feest of bruiloftsjubileum – met behulp van onze drive in show Utrecht – een onvergetelijke ervaring wordt voor uw vrienden en familie. Heeft u zelf een playlist met muziek waarvan u graag wilt dat wij deze nummers draaien op uw feest of evenement? Ook dat is mogelijk. Alles is bespreekbaar voor een onvergetelijke ervaring met onze drive in show Utrecht.

Meer weten over drive in show Utrecht?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om uw gasten te entertainen? Voor meer informatie over een drive in show Utrecht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 06-29584282 of 053-4787316.