Drive in show Hengelo

Drive in show Hengelo heeft de muziek voor uw feest of evenement die u nodig heeft! Al meer dan 23 jaar organiseert HRSound de meest uiteenlopende en bewonderenswaardige drive in shows in de omgeving van Hengelo (Overijssel). Hierbij maken wij enkel en alleen gebruik van hoogwaardig licht- en geluidsapparatuur. Hierdoor is het feest een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Meer informatie

Sinds 1999 organiseren wij drive in shows met vele mogelijkheden, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne geluidselementen, lichtshows en achterwanden die het feest naar een hoger niveau brengen. Naar wens organiseert HRSound de drive in show Hengelo en biedt totaal vermaak voor de feestgangers. Wilt u een DJ inhuren voor een bruiloft of een ander evenement? Kies voor ons totaalpakket of laat u adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers.

Amusement met Drive in show Hengelo

HRSound verzorgt uw drive in show Hengelo door het gehele land: van Den Helder tot Maastricht. Ook zijn wij regelmatig in Duitsland te vinden. Daarnaast zijn wij erg actief in de regio en organiseren wij het amusement voor Veldmaat Bruist in Haaksbergen. Ieder jaar verzorgen wij drive in show Hengelo op Parklocatie de Jaargetijden in Hengelo. HRSound heeft een passie voor licht en geluid en geeft u graag entertainment op niveau!

Drive in show Hengelo

Onze professionele apparatuur geeft u de mogelijkheid de verantwoordelijkheid over het licht en geluid aan ons over te laten. Voor meer informatie over onze drive in shows kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij iedere drive in show zorgen wij ervoor dat alle wensen van te voren geheel besproken zijn met de klant. Het is aan ons om deze perfect tot uitvoering te brengen.

Meer informatie over drive in show Hengelo

Wilt u meer informatie over onze drive in show in Hengelo? Neem vrijblijvend contact met ons op! Zo weet u zeker dat ieder feest in Hengelo een succes wordt.