DJ met Saxofonist

HRSound biedt u de mogelijkheid om een extra dimensie aan uw trouwfeest toe te voegen door middel van een saxofonist!

 

De biografie van onze saxofonist Han:

In het oosten des lands kennen ze hem ongetwijfeld nog wel als een zeer gevierd klarinettist en saxofonist. De insiders onder ons hebben hem regelmatig kunnen beluisteren bij diverse radio en tv programma’s, waar hij participeerde als blazer bij verschillende ensembles en orkesten.

Geboren in 1968 te Enschede, speelde reeds op zijn zesde jaar klarinet en heeft later de saxofoon zich eigen gemaakt. Op twaalfjarige leeftijd orkestleider van zijn eigen formatie is dan ook vrij bijzonder te noemen. Hij haalde dan ook cum laude al zijn muziekdiploma’s op de muziekschool te Enschede. Op zijn 15e kreeg hij een vaste aanstelling bij de Glanerbrugger Muzikanten, toen het meest succesvolste blaasorkest van Nederland. Na de middelbare school is Han de opleiding ‘orkestdirectie’ gaan doen via het conservatorium te Hilversum.

Vanaf zijn 19e tot zijn 26e heeft hij getoerd in het buitenland en heeft veel artiesten begeleid uit binnen en buitenland. In de jaren daarna heeft Han in verschillende Twentse bands gespeeld en zich ontwikkeld als gedegen arrangeur, componist en dirigent. Moeiteloos weet hij zich te bewegen tussen de diverse stijlen muziek, hierbij maakt hij op lyrische wijze gebruik van de klarinet, saxofoon en zijn EWI. Als allround musicus is hij dan ook niet meer weg te denken uit de muziekwereld.

 

Klik hier voor meer info!